İlk ve Acil Yardım Teknikerliği - Paramedik - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Akademik » Tıp Bilimleri » İlk ve Acil Yardım Teknikerliği - Paramedik

İlk ve Acil Yardım Teknikerliği - Paramedik


 

725.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Kolektif / Güneş Tıp Kitabevleri
Tür: Tıp Bilimleri

İlk ve Acil Yardım Teknikerliği - Paramedik Kitabı 2018
(Paramedik Derneği Yayınıdır)

Aradan geçen yıllar boyunca hastane öncesi acil sağlık hizmetleri sunumunda ve paramedik eğitimleri alanında çok olumlu gelişmeler olmasına rağmen, özellikle öğrenciler, kapsamlı ve güncel kaynaklar konusunda eksiklik çekmişlerdir.

Bu kitap, bu eksikliği doldurmak üzere, alanında uzman kişiler tarafından mesleğin koşullarına en uygun şekilde hazırlanmıştır. Bir ders kitabı niteliğinde tasarlanan bu kitabın kapsamlı, içeriği paramedik düzeyine uygun, görsel yönden zengin ve paramedik programların müfredatı ile uyumlu olmasına özen gösterilmiştir.

Sağlık Meslek Yüksek Okullarının "İlk ve Acil Yardım” programlarında eğitim gören öğrencilerin ve çalışma hayatında olan paramediklerin yararlanabileceği bu kitap, eğitim ve meslek yaşamında sorularınıza cevap bulabileceğiniz bir başvuru kaynağıdır.


En son bilimsel yayınlar ve kaynaklardan yararlanılarak konusunda uzman kişiler tarafından hazırlanmıştır.
Bilimsel makaleler yanında pratik bilgi ve uygulama örneklerinden oluşan bir kitap olarak önemli bir boşluğu doldurur niteliktedir.
Kitap, özellikle Sağlık Meslek Yüksek Okullarının "İlk ve Acil Yardım” programlarında eğitim gören öğrencilerin ve çalışma hayatında olan paramedikler için de önemli bir başucu kitabıdır.
Sağlık Meslek Yüksek Okullarının "İlk ve Acil Yardım” programlarında eğitim gören öğrencilerin bir kaynak kitap olarak kullanabilecekleri nitelikte müfredatla uyumlu bir yayındır.

 
1. Hamur, karton, 945 sayfa, 2022
ISBN: 9789752779228 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...