Normal Aile Süreçleri - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Aile » Normal Aile Süreçleri

Normal Aile Süreçleri


 

435.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Mehmet Kaya Froma Walsh / Pegem Akademi Yayınları
Tür: Aile

“Bu kitap Walsh’un aile terapisi alanında yaktığı ateşi bir adım daha öteye götürüyor. Aile yaşamını başka hiçbir kitapta olmadığı kadar derinlikte ve genişlikte ele alıyor. Yüksek lisans dersleri için harika ve deneyimli profesyoneller için okuması eğlenceli bir kaynak.”
– William M. Pinsof, PhD, Northwestern Üniversitesi Aile Enstitüsü Başkanı

“Klasik bir metin kendisine olan ilgiyi korur! Normal aile süreçleriyle ilgili kendinizi kaybedeceğiniz metin, editörün, ailelerin “yeni normal”inin ne olduğunu kaynak göstererek yansıtmasıyla dördüncü baskıda anlamlı düzeyde yenilenmiş. Eğitim alan (veya halihazırda uygulamada olan) terapistlerin hızla değişen dünyamızda normal aile yaşamının çeşitli türlerini anlaması için bu eser çok değerli bir kaynak olacaktır.”
– Wayne H. Denton, M.D. PhD, Florida Eyalet Üniversitesi Evlillik ve Aile Terapisi Programı Profesörü ve Müdürü

“Walsh; aileleri anlamada, desteklemede ve kavramsallaştırmada yetkin ve vizyon sahibi bir düşünür. Bu kitap evrensel aile sorunlarını (ilişkiler, çalışma, nörobiyoloji gibi) kapsadığı gibi ailenin belli zorluklarını da (boşanma, hastalık, göç gibi) ele almaktadır. Her bir bölüm ailenin değerlendirilmesi ve aileye müdahale açısından özenli bir
literatür taramasıyla dengelenmiştir.”

– Anne E. Kazak, PhD, Pennsylvania Üniversitesi, Tıp Fakültesi Pediatri Bölümü; Philadelphia Çocuk Hastanesi Pediatrik Travmatik Stres Merkezi Müdürü

“Bu kitap öğrenci ve eğitim alanların merakını ve ileri öğrenmelerini teşvik eden bir sıçrama tahtası sağlamaktadır. Ben, bu kitaptan, kendi danışanlarımla çalışırken yararlanabileceğim içgörüler kazandım.”

 
2. Hamur, karton, 640 sayfa, 2017
ISBN: 9786052410332 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...