Fırtına - Şiddetin Çocukları 3 - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Edebiyat » Roman » Fırtına - Şiddetin Çocukları 3

Fırtına - Şiddetin Çocukları 3


 

165.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Doris Lessing / Everest Yayınları
Tür: Roman

“Doris Lessing’in pasif kahramanı Martha, hayatından hiç memnun değil ve bir türlü kendi kaderinin kontrolünü eline alamıyor. Ancak bu romanlar iyi sonla bitmeseler de çok daha geniş ölçekte bir ihtirasın kanıtı olacaklar en azından: kişisel bir hikâyenin izlerini bütün toplumsal ve tarihsel bağlamı içinde yansıtan bir Bildungsroman yazma ihtirası.”
J.M. Coetzee

Nobel ödüllü Doris Lessing’in yarı-otobiyografik roman serisi “Şiddetin Çocukları”nın üçüncü cildi olan Fırtına, ana karakterimiz Martha Quest’in yaşamının başka bir fırtınalı dönemine odaklanıyor.
II. Dünya Savaşı yıllarında, Afrika’daki küçük bir şehirde Martha’nın evliliğinin sona ermesi, Komünist mücadele içerisine girmesi ve yeni bir evlilik yapmasıyla hikâyemiz yön değiştiriyor.
Martha ve dâhil olduğu grubun teorik tartışmaları, dünyayı algılama tarzları, mücadele yöntemleri, birey-toplum çatışmaları ve büyük bir hayal kırıklığıyla son bulan idealist hayalleri...
XX. yüzyılın ilk yarısını daha yakından ve içeriden anlayabilmek için Doris Lessing’in Şiddetin Çocukları seri-romanı gerçek bir başucu kaynağı aynı zamanda.

“Eğer 20. yüzyıl yazarları için bir Rushmore Dağı Anıtı olsaydı, üzerine oyulmuş yüzlerden biri kesinlikle Doris Lessing olurdu.”
Margaret Atwood

 
2. Hamur, karton, 390 sayfa, 2019
ISBN: 9786051854281 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.