Tutku İçindeki Süper Güç - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Kişisel Gelişim » Tutku İçindeki Süper Güç

Tutku İçindeki Süper Güç


 

250.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Şebnem Balkon / Günçe Yayınları
Tür: Kişisel Gelişim

 

Tutku İçindeki Süper Güç kitabı içinizdeki varlık amacınızı bulmak, tutkunuzu uyandırmak ve bu tutkuyu ilham veren bir yaşama, liderlik potansiyeline, dikkat çeken bir girişime, iz bırakan bir şirkete dönüştürmek için bir başlangıç!

"İnandığım tek bir şey varsa, o da insanların tutkuya ihtiyacı olduğu kadar, yaşamın da tutkulu insanlara ihtiyacı olduğudur.

Çünkü ilhamın yakıtı tutku, yaşamı güzelleştiren, dönüştüren ve ilerleten tek şey de ilhamın ta kendisidir."

Sanırım her insan kendine şu soruyu sormuştur; "Beni özel yapan şey nedir? Değerim, ederim, yeteneğim nedir? Benden ne olur?

Beni ne görünür yapar? Işığım nasıl parlar?" diye. O aradığınız cevap "TUTKU"dur.

Tutku; cesur olmayı, yaratıcı olmayı, en iyi olmayı, ilerlemeyi, ilerletmeyi, kararlı olmayı, iz bırakmayı, düşünce kalkmayı,

ilham vermeyi, vizyoner olmayı, takip edilen lider olmayı, ışığınızı parlatmayı garanti eder. Yokluğu vasatlık ve tatminsizlik, varlığı zenginlik ve doyum getirir.

Tutku İçindeki Süper Güç kitabının akışında tutkunun anlamını, hikayelerini, formüllerini bulacaksınız. Tutku hikayelerine tanıklık ederken, kendi varlık amacınızı ve ona hizmet eden tutkunuzu keşfedeceksiniz.

Bu sizin için sadece bir başlangıç olacak. Uyanan tutkuyu yapılandırmak, yani ilham veren bir yaşama, liderlik potansiyeline, dikkat çeken bir girişime, iz bırakan bir şirkete dönüştürmek için bir başlangıç... Adım adım izleyeceğiniz yolların hepsi bu kitap aracılığıyla size ve tutkunuza hizmet edecek.

 

Şebnem Bolkan

 

 
2. Hamur, karton, 196 sayfa, 2020
ISBN: 9786056886935 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...