İnsan Anatomi - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Akademik » Tıp Bilimleri » İnsan Anatomi

İnsan Anatomi


 

1000.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Davut Özbağ / İstanbul Tıp Kitabevi
Tür: Tıp Bilimleri

“OKU” Emrinin Sahibinin Selamlarıyla…..
“İNSAN” kitap serimizin ilki olacak olan bu eser, Anatomi eğitimi alacak herkesin faydalanması için hazırlanmıştır. Kitabımız sistemler şeklinde hazırlanmış, mümkün olduğunca temel anatomi bilgilerine yer verilmiş ve gereksiz detaylardan kaçınılmaya çalışılmıştır. Uygun olan yerlerde klinik bilgilere yer verilerek temel bilimler & klinik bilimler entegrasyonuna katkı sağlanmaya çalışılmıştır. Özellikle öğrencilerimizin metinleri öğrenirken görsellere olan ihtiyaçları da düşünülerek metin-görsel birlikteliği kitabımızda sistemli bir şekilde verilmeye çalışılmıştır. Öğrencilerimizin kitabımıza çalışırken temel bilgilere ait metinleri okuduktan sonra muhakkak ilgili şekilleri detaylı olarak incelemelerini, ismi geçen oluşumları bulmaya çalışmalarını öneriyorum. Bunu sürekli yapmaları durumunda anatomiyi çok daha kolay ve eğlenceli öğreneceklerini düşünüyorum. Konuların son kısımlarına eklediğimiz bölüm tarama sorularıyla da sınavlara hazırlanırken nelere dikkat etmeleri gerektiğini de öğrenmiş olacaklarını düşünüyorum. Ayrıca kitabın son bölümü olarak bir sözlük hazırladık. Özellikle anatomi eğitimine ilk başlayanların çok fazla ihtiyaç duyacağı bu sözlük, öğrencilerimizin anatomiyi daha hızlı ve bilinçli öğrenmelerini sağlayacaktır. Yani bu kitap öğrencilerimize birkaç kitabın sağlayacağı faydayı tek başına sunmuş olacaktır.
Öğrencilerimiz hem temel anatomik bilgileri, hem atlası, hem soru bankasını hem de sözlüğü yani dört farklı öğrenim aracını bir arada kullanma imkanına kavuşmuş olacaklardır.
Eserimizin anatomi alanındaki çok kıymetli birçok eserin yanında farklı bir eser olarak İNŞALLAH okurlarımıza bir nebze de olsa fayda sağlayacağını ümit ediyorum. Siz okurlarımızın öneri ve eleştirilerine her zaman açık olduğumuzu, yapacağınız her türlü katkılarınızın daha sonraki eserlerimizde bizlere yol gösterici olacağını bilmenizi isterim.
Tıp eğitimi ciddiyet ve fedakarlık isteyen çok kutsal bir uğraşıdır.
Çünkü üzerinde çalıştığınız ve öğrenmeye gayret ettiğiniz varlık “İNSAN” ‘dır. O “eşrefi mahluk”, yani “Yaratılmışların en Şereflisidir”. Bütün öğrencilerimizin gerek kitabımıza gerekse laboratuvarlarımızda kadavra üzerinde çalışırken bunu hep hatırda tutmalarını şiddetle tavsiye deriyorum. Bu eserimize en şereflinin adı olduğu için “İNSAN” ismini vermeyi uygun gördük. Siz kıymetli öğrencilerimize ve Anatomi öğrenmeye ihtiyaç duyan herkese yeni ve farklı ürünlerle hizmet etmeye devam edeceğiz.
Bu eserdeki bütün şekil ve görüntüler İstanbul Tıp Kitabevleri tarafından sağlanmıştır.

 
1. Hamur, karton, 486 sayfa, 2021
ISBN: 9786057607355 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.