Elektrik Devrelerinin Temelleri - Işık Kitabevi
Logo

  • Sınırdaki Osmanlı
    Salih Özbaran
    Kitap Yayınevi

    Ünlü Osmanlı denizcisi ve coğrafyacısı, Kitab-ı Bahriye'nin yazarı Pîrî Rei... 

  • Dinler Tarihinin Meseleleri
    Kürşat Demirci
    İnsan Yayınları

    Dinler tarihi alanında akademik çalışmalarıyla tanınan Kürşat D... 

Türler » Akademik » Elektrik-Elektronik » Elektrik Devrelerinin Temelleri

Elektrik Devrelerinin Temelleri


 

900.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Charles K. Alexander, Matthew N. O. Sadiku / Palme Yayıncılık
Tür: Elektrik-Elektronik

Devre analizini diğer kitaplardan daha açık, daha ilgi çekici ve daha kolay anlaşılır sunma amacıyla Charles Alexander ve Matthew Sadiku tarafından yazılan Elektrik Devrelerinin Temelleri (Fundamentals of Electric Circults) giriş seviyesindeki elektrik devreleri dersleri için öğrencilerin tercihi olmuştur.

Daha önceki baskılarının başarısının üzerine kurulan 5. baskı bu alandaki en son yenilikleri ve ilerlemeleri içermektedir. 5. baskı aynı zamanda kitapta bulunan materyali eşsiz bir pedagoji ve iletişim stili ile sunmaya devam etmektedir.

Pedagojik Özellikler

Problem-Çözme Metodolojisi. Bölüm 1'de devre problemlerinin çözümü için altı-adım yöntemi verilmiştir ve kitap boyunca sürekli kullanılmıştır. Bu yöntem öğrencilerin problem çözümünde sistematik bir yaklaşım geliştirmelerine yardımcı olmaktadır. Böylece matematik ve teoride daha az hata yapılmakta ve problem daha iyi anlaşılmaktadır.

Eşleştirilmiş Örnek Problemler ve Genişletilmiş Örnekler. Her açıklayıcı örneğin hemen arakasından cevabı olan bir çalışma sorusu verilmiştir. Çalışma sorusu ile bir önceki örneğinin anlaşılması test edilmektedir. Öğrencilerin altı-adım yönteminin nasıl uygulandığını görebilmeleri için her bölümde bir genişletilmiş örnek altı-adım yönteminin detaylı kullanımı ile çözülmüştür. Öğrenciler sayfayı çevirmek zorunda kalmadan ve cevapları kitabın sonunda aramak zorunda kalmadan örneği adım adım takip edebilir.

 
2. Hamur, karton, 962 sayfa, 2017
ISBN: 9786053557418 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...