Diagnostic Imaging - Kas İskelet: Travma Dışı Hastalıklar - Işık Kitabevi
Logo

  • Sağlık İşletmeleri Yönetimi
    Dilaver Tengilimoğlu, Mahmut Akbolat, Oğuz Işık
    Nobel Akademik Yayıncılık

    Emek ve teknoloji yoğun hizmet sunan sağlık işletmeleri karmaşık bir yapıya sahiptir. Yoğun tekno... 

  • The Night Born
    Jack London
    Liber Publishing

    The Night - Born Kitap Açıklaması

    "John Griffith Chaney (January 12, 1876 – N... 

Türler » Akademik » Tıp Bilimleri » Diagnostic Imaging - Kas İskelet: Travma Dışı Hastalıklar

Diagnostic Imaging - Kas İskelet: Travma Dışı Hastalıklar


 

5400.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Moore, Hanrahan, Crim / Güneş Tıp Kitabevleri
Tür: Tıp Bilimleri

Bugüne kadar iskelet sistemi radyolojisinde kapsamlı örnek ve bilginin birlikte olduğu ilk ve tek Türkçe kaynak !

" İlgili uzmanlıklar için paha biçilemez bir kaynak. Kolay kullanılır ve görsel olarak etkin olarak hazırlanmış format " 

  • Mükemmel metin ve görüntü kombinasyonunda sayfa yapısı.

 

  • Hepsi 2010 sonrasına dayanan güncelleme ve referanslar.

 

  • Son derece yüksek kaliteli teknolojiyle oluşturulmuş görselller.

Özellikle radyoloji eğitiminde genelde raporlanmayan travmatik değişikliklere ait örnekler bir çok radyoloji eğitim kurumunun öğretim arşivlerinde de bulunmamaktadır. Oysa gelecekte daha da önem kazanacak olan hekimin mesleki sorumluluğu ile ilgili konular acil servise baş vuran travma hastalarının da raporlanmasını gerektirecek olup, bu konuda önemli bir bilgi ve deneyim gereksinimine ihtiyaç vardır.

Travma dışı hastalıklar kitabında ise enfeksiyöz, metabolik, endokrin, tümöral, romatizmal, sistemik hastalıklar, ilaçlara ve beslenmeye bağlı değişiklikler, displaziler, konjenital ve gelişimsel anomalilere bağlı oluşan patolojik değişiklikler travma kitabında olduğu gibi ayrıntılı bilgiyi, grafik ve detaylı örnekleri kapsamaktadır. Ayrıca bu kitapta ortopedik operasyonlar sonrası oluşan görünüm ve komplikasyonlar da ayrıntılı bir şekilde yer almaktadır.

kitapta da direkt grafi yanı sıra tüm diğer kullanmakta olduğumuz görüntüleme yöntemlerine ait detaylı örnekler mevcuttur. 
Bu kitap radyoloji eğitimi alan genç meslektaşlarımızın kas-iskelet radyolojisi konusunda rehberi olabilecek niteliktedir. Radyoloji pratiğindeki meslektaşlarımız için ise önemli bir başucu kitabı olacaktır.

"Diagnostic Imaging” serisi kitapların diğer kitaplardan farkı kitaplardaki konular düz metin şeklinde yazılmadığı gibi her iki kitabın tamamında, travmatik ve travma dışı patolojilere ait konularda lezyon tanımı, ayırıcı tanılar, görüntüleme yöntemleri, klinik ve tedaviye ait didaktik ve standart bir sistem mevcuttur.

KAS-İSKELET : TRAVMA DIŞI HASTALIKLAR;
Amirsys kas-iskelet ekibi travma ve spor yaralanmaları dışındaki kas-iskelet görüntülemesini kapsayan birinci "Diagnostic Imaging” kitabını sunmaktan mutluluk duyuyor. 1100 sayfa ve 4500’den fazla görüntü artritler, kemik tümörleri, yumuşak doku tümörleri, metabolik kemik hastalıkları, enfeksiyöz süreçler, kemik anomalileri oluşturan sistemik hastalıklar, kemik hastalıklarına neden olan ilaç ve beslenme anomalileri ve konjenital/gelişimsel kas-iskelet anomalilerinin anlaşılması için detaylı bilgi sağlıyor. 

  • Okuyucularımızın beklentisi olan Amirsys Diagnostic Imaging ekibinin imzası olan maddelenmiş metin ve anahtar noktalar kutucuklarını kitabın bütününde sürdürülmüştür.
  • Bunun yanı sıra, hızlı kaynaklar için tablo formatları, ana bölümlere zor konularda yazarın yaklaşımını özetleyen giriş metinleri gibi faydalı bulacağınız bazı özellikler eklenmiştir. 
  • Okuyucular, ayrıca bir sayfalık bölümler halinde nadir hastalıkların da eklendiğini görmekten memnun olacaklardır. Yan dalımızın derinliği metin, grafikler ve kaliteli klinik görüntüler ile iyi bir şekilde işlenmiştir. 
  • Tüm Amirsys metinlerinde olduğu gibi, kitap günümüze uygun olup çoğu bölümde son yıllara ait kaynaklar ile güncellenmiştir. 
  • Görüntüler çok yüksek kalitelidir ve grafikler şekilsel detayı eklemektedir.
 
1. Hamur, Ciltli, 1178 sayfa, 2014
ISBN: 9789752775190 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.