Çağın Hastalığı Kandida - Işık Kitabevi
Logo

Türler » Sağlık » Çağın Hastalığı Kandida

Çağın Hastalığı Kandida


 

260.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Nizamettin Sırrı Kazancı / Dorlion Yayınevi
Tür: Sağlık

izinde yıllardır geçmeyen halsizliğinizin nedeni kandida olmasın?

Kandida 21. yüzyılın, özellikle ülkemizde fazla tanınmayan ve bilinmeyen sinsi bir hastalığı ve günümüzde, hem ülkemizde hem de dünyada insanları ciddi şekilde rahatsız ediyor.

İnsanoğlu bugün geçmişte olmadığı kadar çok, zehirlerle iç içe yaşamaktadır. Böylesine inanılmaz bir saldırıya maruz kalan insanda doğal olarak çok sayıda yeni hastalıklar ortaya çıkmaktadır. İşte Kandida bunlardan önemli bir tanesidir ve birçok hastalığın ve şikayetin ardındaki gizli nedendir.

Kandida sorununun büyümesi ve yaygınlaşması ile birlikte başta bağırsak rahatsızlıkları olmak üzere bağışıklık sistemi rahatsızlıkları hızla yaygınlaşmaktadır.

Batıda bazı hekimler Kandida'yı kanserin altında yatan en önemli neden olarak yorumluyorlar ve hatta bazıları kanserin Kandida mantarından başka bir şey olmadığını iddia ediyorlar.

Beslenme bozukluklarının çok görüldüğü , tatlıya , şekere düşkünlüğün yoğun olduğu, insanların kendisini yorgun ve tükenmiş hissettiği ülkemizde, acaba toplumun tatlıya bu kadar düşkün olmasının ve yılgınlığının sebebi Kandida mı?

Yıllardır karın ağrısı, gaz şikayetleri, şiddetli halsizlik ve geçmeyen yorgunluk şikayetleriniz varsa, kilo veremiyorsanız, çocuklarınız ya da siz sürekli grip benzeri hastalıklara yakalanıyorsanız, çare bulamadığınız alerjileriniz varsa, tatlılara karşı aşırı düşkünlük gibi şikayetlerinize rağmen hekimlere gidip çare aradığınızda, "sizde hiçbir şey yok cevabını alıyorsanız, sizde Kandida sorunu olabilir.

Sonuç olarak Kandida tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ciddi bir sorun ve umarım bu kitap, Kandida ile ilgili sorunu olanlara bir nebzede olsa yardımcı olur, amaç insanların bu kitabı okuyarak kendilerini tedavi etmeleri değil, bilgi edinip hekimlerini doğru bilgilendirerek yanlış tanıların önlenmesi...

İşte tüm bu soruların cevabını bu kitapta bulmanız mümkün, neden Kandida sinsice yayılıyor, hangi yanlışlarımız buna neden oluyor ve klasik tıp yöntemleri bu soruna ne ölçüde çözüm oluyor?

 
2. Hamur, karton, 419 sayfa, 2019
ISBN: 9786052494400 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.