Mikro İktisat - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Ekonomi » Mikro İktisat

Mikro İktisat


 

225.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Ali Yılmaz Gündüz / Nobel Akademik Yayıncılık
Tür: Ekonomi

Mikro İktisat alanında çok sayıda yayın olmasına rağmen akademik kitapların en önemli özelliklerinden biri özgün nitelikte hazırlanıyor olmasıdır. Bu kitabı hazırlamaktaki amacım Mikro İktisat dersi bilgilerini ve uzun yıllara dayanan tecrübelerimi öğrencilere aktarmaktır. Ders içeriği yönünden Mikro İktisat kitapları, benzer nitelikte olmasına rağmen eserlerin sunuluş biçimi birbirlerinden tamamen farklıdır.

Mikro İktisat kitabı, birbirini tamamlayıcı nitelikte 14 bölümden oluşmuştur. Gerçek hayatta karşılaştığımız üretici-tüketici dengesi, firma dengesi ve emek arzı-emek talebi dengesinin nasıl oluştuğuna dair bilgiler kitapta en dikkat çekici konular arasında yer almaktadır.
Kitabın sonunda yer alan örnek sorular, öğrencilere girecekleri sınavlarda yardımcı olacağı düşünülerek hazırlanmıştır. Öğrencilerin anlamalarını kolaylaştırmak ve Mikro İktisat dersini sevmeleri için sade bir dil kullanılmıştır.

İnsanca yaşamak ve özellikle herkesin mutlu olduğu bir dünyada yaşamak güzeldir. Bu kitabın öğrencilere ve okuyuculara yararlı olacağını ümit ediyorum.

 
2. Hamur, karton, 296 sayfa, 2018
ISBN: 9786053207740 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.