Arsen Lüpen Seti (3 Kitap Takım) - Işık Kitabevi
Logo

  • Bellekteki Che
    Ernesto Che Guevara
    Everest Yayınları

    Daha önce yayınlanmamış fotoğraflarıyla...

    Yoldaş, Ailem İspanya´nın hangi... 

Türler » Edebiyat » Polisiye » Arsen Lüpen Seti (3 Kitap Takım)

Arsen Lüpen Seti (3 Kitap Takım)


 

375.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Maurice Leblanc / En Kitap
Tür: Polisiye

ARSEN LUPEN: HERLOCK SHOLMES'E KARŞI
Maurice Leblanc'ın 20 yüzyılda yarattığı Arsen Lüpen efsane bir karaktere, ölümsüz bir ‘hırsız'a can veriyor. Arsen Lüpen'i diğer polisiyelerden ayıran en önemli özellik, onun kanunun yanında değil suçlu tarafta bulunmasıdır. Zamanla efsaneye dönüşen Arsen Lüpen adı, yazarının dahi önüne geçiyor. Maurice Leblanc da yarattığı karakter hakkında "Lüpen beni her yerde takip ediyor. O benim gölgem değil, ben onun gölgesiyim," diyor. Herlock Sholmes'e Karşı'da Arsen Lüpen, ünlü İngiliz dedektif Herlock Sholmes'ün zekâsıyla karşı karşıya kalarak okurlara büyük bir mücadele sunuyor. Bu kitapla Maurice Leblanc, İngiliz meslektaşı Arthur Conan Doyle'e selam gönderiyor.


OYUK İĞNE
Maurice Leblanc'ın 20 yüzyılda yarattığı Arsen Lüpen efsane bir karaktere, ölümsüz bir ‘hırsız'a can veriyor. Arsen Lüpen'i diğer polisiyelerden ayıran en önemli özellik, onun kanunun yanında değil suçlu tarafta bulunmasıdır. "Suçun Sherlock Holmes'ü" diye de anılan Arsen Lüpen esprili, zeki, oldukça centilmen ve özgüvenli bir hırsız olarak soyulmayı hak eden kişileri hedefine almıştır. Zamanla efsaneye dönüşen Arsen Lüpen adı, yazarının dahi önüne geçiyor. Maurice Leblanc da yarattığı karakter hakkında "Lüpen beni her yerde takip ediyor. O benim gölgem değil, ben onun gölgesiyim," diyor. Oyuk İğne'de Arsen Lüpen, sürükleyici maceralar ve zekâyla örülü sahneleriyle polisiyeseverleri oyunbaz evrenine davet ediyor.


KİBAR HIRSIZ
Maurice Leblanc'ın 20 yüzyılda yarattığı Arsen Lüpen efsane bir karaktere, ölümsüz bir ‘hırsız'a can veriyor. Arsen Lüpen'i diğer polisiyelerden ayıran en önemli özellik, onun kanunun yanında değil suçlu tarafta bulunmasıdır. "Suçun Sherlock Holmes'ü" diye de anılan Arsen Lüpen esprili, zeki, oldukça centilmen ve özgüvenli bir hırsız olarak soyulmayı hak eden kişileri hedefine almıştır. Zamanla efsaneye dönüşen Arsen Lüpen adı, yazarının dahi önüne geçiyor. Maurice Leblanc da yarattığı karakter hakkında "Lüpen beni her yerde takip ediyor. O benim gölgem değil, ben onun gölgesiyim," diyor. Kibar Hırsız, sürükleyici maceraları ve kıvrak zekâsıyla işlediği suçlarla polisiyeseverleri eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor.

 
2. Hamur, karton, 734 sayfa, 2021
ISBN: 9786257310345 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...