Doğu Akdeniz ve Türkiyenin Hakları - Işık Kitabevi
Logo

  • Gelincik ile Serçe
    Kristy Cambron
    Arkadya Yayınları

    Yeni sanat galerisinin açılışı ve bir peri masalını aratmayan düğününü... 

Türler » Siyaset » Doğu Akdeniz ve Türkiyenin Hakları

Doğu Akdeniz ve Türkiyenin Hakları


 

100.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Kemal İnat, Muhittin Ataman, Burhanettin Duran / Seta Yayınları
Tür: Siyaset

Burhanettin Duran, Kemal İnat, Muhittin Ataman, Mehmet Çağatay Güler, İsmail Ediz, Melih Yıldız, Nurşin Ateşoğlu Güney, Menderes Kurt, Talha İsmail Duman, Meryem İlayda Atlas, Deniz İstikbal, Furkan Polat, Yunus Furuncu, İsmail Kavaz, Erdal Tanas Karagöl, Büşra Zeynep Özdemir, Nasıh Sarp Ergüven, Yücel Acer, Mehmet Dalar, Mustafa Başkara, İslam Safa Kaya

Türk dış politikasında ve küresel siyasette giderek önemli gündem konularından biri haline gelen Doğu Akdeniz meselesinde kapsamlı bir çalışma yapma ihtiyacı elinizdeki kitabı ortaya çıkardı. Konunun hukuksal, ekonomik ve siyasal boyutlarını derinlemesine analiz eden makaleler alanlarında uzman yazarlar tarafından kaleme alındı. Yazılarda Türkiye’nin Doğu Akdeniz politikasının yanında diğer bölge ülkeleri ile küresel aktörlerin bölge sorunlarına yönelik politikaları incelenirken özellikle deniz hukuku açısından bölgedeki deniz yetki alanlarının paylaşımı meselesi detaylı bir şekilde analiz edildi.

Doğu Akdeniz gündemdeki yerini uzun süre koruyacak. Bu konuyla ilgili tartışmalı birçok hususa ışık tutan elinizdeki kitap alana dair çalışmalar için başvuru kaynağı olmanın yanında güncel siyaseti takip edenler için de yol göstericidir.

 
2. Hamur, karton, 488 sayfa, 2020
ISBN: 9786257040433 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...