Özel Gereksinimli Bireylerde Hipoterapi Uygulamaları - Işık Kitabevi
Logo

  • Yeşil Bisiklet
    Haifaa Al Mansour
    Siyah Kuğu

    On bir yaşındaki Vecide, Suudi Arabistan’da ailesiyle yaşan bir kız çocuğudur.
    ... 

  • Bugün İçmeyeceğim
    Candan Osma
    Klan Yayınları

    İnanılmaz bir yaşam öyküsü, inanılmaz derecede engin bir ruh ile birleşiyor.
    ... 

Türler » Akademik » Tıp Bilimleri » Özel Gereksinimli Bireylerde Hipoterapi Uygulamaları

Özel Gereksinimli Bireylerde Hipoterapi Uygulamaları


 

380.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Cem Gezgin / Hipokrat Kitabevi
Tür: Tıp Bilimleri

Elinizde tuttuğunuz "Özel Gereksinimli Bireylerde Hipoterapi Uygulamaları'' isimli kitabımız 16 yıllık teorik – pratik çalışmaların ve eğitimlerin sonucunda ortaya çıkmıştır. Bu kitabın fikir annesi olan sevgili eşim Fizyoterapist Zekiye Gezgin, kitabın oluşturulmasının her aşamasında bana fikirleriyle, görüşleriyle ve mesleki paylaşımlarıyla destek olmuştur. Bu kitabın her aşamasında katkısı olan sevgili eşim Fizyoterapist Zekiye Gezgin' e katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi belirtmek istiyorum.

Kitabın yazım aşamasından sonra defalarca kitabı okuyup editörlüğünü yapan, çok değerli görüşleri ve yönlendirmeleri ile kitabın son şeklini almasında büyük katkıları olan hocam, meslektaşım sayın Prof. Dr. Gonca Bumin' e bu kitaba yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkürlerimi iletmek isterim.

Benimle birlikte Hipoterapi Uygulamaları konusuna gönül vermiş ve yağmur, çamur, kar, soğuk, kış, yaz demeden özel gereksinimli çocukların rehabilitasyon süreçlerine alternatif bir destek terapi yöntemiyle katkı sağlamak adına benimle birlikte çalışan çok kıymetli ekip arkadaşlarım; Ergoterapist Ahmet Erdoğdu, Ergoterapist Ayşenur Demir, Ergoterapist Azat Servet Sencar, Fizyoterapist Banu Gözde Mert ve Ergoterapist Melike Dıramsız' a yapmış oldukları özverili çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Hipoterapi uygulamalarının başarılı olabilmesinin en önemli etkeni katılımcı ve istekli özel gereksinimli çocuklarımızın olmasıydı. Bu kitabın içinde bazılarının küçük hikayelerinin ve birçoğunun da resimlerinin yer aldığı çok sevgili öğrencilerim, bana öğrettikleriniz için ve katılımlarınız için sonsuz teşekkürlerimi sizlere iletmek isterim. Bu aşamada, çocuklarını her koşulda hipoterapi seanslarına getiren, bizleri her zaman olumlu destekleyen sevgili özel gereksinimli çocuklarımın ailelerine de tüm özverili desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkürlerimi iletmek isterim.

Kitabın baskı aşamasına gelmesinde ve çoğaltılarak dağıtılması konusunda hiçbir tereddüt yaşamadan katkılarını sunan çok değerli Hipokrat Yayınevi' ne de buradan teşekkür etmek isterim.

Son olarak kitap üzerinde çalışırken onlarla geçirebileceğim zamanın bir çoğunda yanlarında olamadığım oğlum Barış Cem Gezgin ve oğlum Ulaş Cem Gezgin' e anlayışlarından ve sınırsız desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum.

Oğullarım Barış Cem Gezgin ve Ulaş Cem Gezgin' e

 
2. Hamur, karton, 198 sayfa, 2021
ISBN: 9786257399029 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...