Yönetim ve Organizasyon - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Ekonomi » İş Hayatı » Yönetim ve Organizasyon

Yönetim ve Organizasyon


 

390.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Salih Güney / Nobel Akademik Yayıncılık
Tür: İş Hayatı

İşletme ve kurumların hedeflerine ulaştırmada temel rol oynayacak olan yönetici ve liderlerin başarılı olabilmeleri için bilimsel bir alt yapıya sahip olmaları yani yönetim alanının bazı temel ilke, kural ve tekniklerini bilmeleri ve bunları uygulama alanına transfer etmeleri gerekmektedir.


Gelecekte yönetim kademelerinde yer alacak olan lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin öğretim programları dikkate alınarak, bilimsel ve akademik alana önemli katkıları olan öğretim üyeleri tarafından hazırlanmıştır.


Çalışmada yazarlar tarafından ele alınan konular; yönetim bilimlerinin diğer bilimlerle ilişkileri, yönetimin fonksiyonları, örgütsel çatışma ve yönetimi, müzakere, örgüt geliştirme, örgütsel davranış, örgüt kültürü, motivasyon, organizasyonlarda stratejik yönetim, iş ahlakı, sosyalizasyon süreci, yönetimde kişilik ve kişilik teorileri, öğrenen örgütlerde liderliğin rolü ve önemi gibi başlıklar altında toplanmıştır.


Kitap, organizasyon ve yönetimle az veya çok ilişkili olan üniversite öğrencileri ve yönetim kademesinde yer alanlar için bir kaynak niteliğindedir.

 
1. Hamur, karton, 580 sayfa, 2001
ISBN: 975-591-244-4 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • Çikolata Çikolata - Daha Fazla Çikolata!
    Elie Tarrab
    İnkılâp Kitabevi

    HEP DAHA FAZLA ÇİKOLATA İSTEDİĞİNİZİ BİLİYORUZ!

    Bir Başka Dünyanın Çocukları Köpekler - Köpek Sahiplenmek ve Bakımı
    Banu Aydın
    İnkılâp Kitabevi

    Şüphesiz “hayvan” deyince aynı şeyi anlamıyoruz.