Anneliğin Sonsuz Yolculuğu - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Aile » Anneliğin Sonsuz Yolculuğu

Anneliğin Sonsuz Yolculuğu


 

175.00 TL


Stok Durumu

Mevcut
Stokta mevcut, ortalama 3 günde kargoya verilir.


 
Ayşen Peren / HayyKitap
Tür: Aile

Anneliğin Sonsuz Yolculuğu

21. yüzyılın başında, henüz akıllı telefonların olmadığı, internet kültürünün bile yeni oluştuğu bir dönemdeyiz. Hamilelikle ilgili bilgilerimi paylaşmak için kurduğum gebelik.org sitesine gelen mesajlardan anladığım kadarıyla hamilelerin ortak sorunları, beklentileri, kaygıları ve endişeleri vardı ve doğum sonrası da tecrübeli birilerinin desteğine ihtiyaç duyuyorlardı.

"Onları sanal ortamda nasıl buluşturabilirim?" sorusunun yanıtı o akşam adeta bir mucize gibi bir e-mail reklamıyla geldi: "egroups.com ile sohbet grupları oluşturun!" (Sonradan yahoogroups'a dönüşecekti.) İnternette sohbet grubu kavramı yeni yeni oluşmaya başlamıştı o zamanlar ve bu iyi bir fırsattı.

Kuracağım grubun adı da kafamda hemen şekillendi ve "Anneler Kulübü" hayata geçti. 100 ile başlayan üye sayısı hızla, 200, 500, 5.000, 10.000'li kişi sayılarına ulaştı. Burada tanışan anneler gerçek hayatta da buluşmalar gerçekleştirmeye başladılar, hatta bir toplantıya ben de katıldım. Buluşma resimlerini de gebelik.org sitesinde yayınlıyorduk. Ayrıca kulüp üyeleri düzenli olarak hamilelik, doğum ve bebek bakımıyla ilgili yazılar yazarlar ve bunlar sitede yayınlanırdı.

Sonra kulüp kollara ayrıldı, isim değiştirerek farklı ortamlarda onlarca "Anneler Kulübü" ortaya çıktı.

Elinizdeki bu kitap ilk Anneler Kulübü'nün 20 yıllık ruhunu taşıyan kişilerin yazılarından oluşuyor; ilk, gerçek ve tek ANNELER KULÜBÜ. Kalıcı dostlukların kulübünün yeni jenerasyon anne adayı ve annelere hediyesi...

 
2. Hamur, karton, 160 sayfa, 2022
ISBN: 9786257479721 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...