Lenormand Kehanet Kartları - Işık Kitabevi
Logo
Türler » Spiritüel » Lenormand Kehanet Kartları

Lenormand Kehanet Kartları


 

460.00 TL


Stok Durumu

Mevcut değil
Bu kitap stoklarımızda bulunmamaktadır, istekte bulunarak getirilmesini ve haberdar edilmenizi sağlayabilirsiniz.


 
Marcuz Katz ve Tali Goodwin / Butik Yayınları
Tür: Spiritüel

LENORMAND KEHANET KARTLARI REHBER KİTABI

36 Kartlık Deste ve Rehber Kitap.

Lenormand destesindeki otuz altı kartın anlamlarını açıklayan ünlü Lenormand öğretmenleri Marcus Katz ve Tali Goodwin’e katılın. Kartlarda resmedilen sembolleri anlaşılır bir şekilde yorumlayan bu kitap, hayattaki en önemli konularda net bir içgörü kazanmanız için onlarla çalışmanıza yardım edecektir.

Bu desteyi ister kehanette bulunmak, ister kişisel gelişiminiz için kullanmak isteyin, bu sayfalardaki basit açıklamalar size başlamak için harika bir temel sunacaktır. Ayrıca kitapta kademeli açıklamalar yapılarak anlatılan Büyük Tablo açılımı da yer almaktadır.

Yazarlar Hakkında:

Marcus Katz, İngiltere’de Lake District’te çağdaş bir eğitim merkezi olan Far Away Centre’da profesyonel Tarot öğretmenidir. Dünyanın en büyük Tarot organizasyonu olan Tarot Professionals’ın yöneticilerinden olan ve otuz yıldır Tarot üstünde çalışan ve öğreten Katz, birebir on binden fazla Tarot okuması yapmıştır. İlk kitabı Tarosophy’yi önde gelen Tarot öğretmenleri Tarot’a “büyük bir katkı” olarak yorumlamışlardır. Marcus, aynı zamanda dünya çapında on binden fazla kişinin Tarot’u yeniliklere açık bir şekilde geliştirme konusunda paylaşımlarda bulunduğu sosyal bir ağ olan Tarot-Town’ın da yaratıcılarındandır.

 
1. Hamur, karton, 36 sayfa, 2022
ISBN: 9786258471083 
 
 
 
 
     
     

Yeni Eklenenler

  • La Fontaine Masalları
    La Fontaine
    İnkılâp Kitabevi

    Jean de La Fontaine (1621), Fransız edebiyatının en önemli temsilciler...