Truvalı Helen - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Edebiyat » Tarihi Roman » Truvalı Helen

Truvalı Helen


 

450.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Margaret George / Artemis Yayınları
Genre: Tarihi Roman

"Margaret George sürükleyici üslubuyla Helen'in ağzından hem Helen'e hem de Paris'e yeniden hayat veriyor. Hiçbir ayrıntı atlanmadan kaleme alınan bu romanı nefesinizi tutarak okuyacaksınız. Beraber kaçtıktan sonra Helen ve Paris'in başına neler geldiğini bilseniz bile George'un kalemi sizde bilmediğiniz hissini uyandıracak! En çok satanlar listesinin bir solukta okuyacağınız nadide örneklerinden biri..."
- Barbara Taylor Bradfrod,
Kadının Gücü'nün yazarı

"George'un kaleminde Helen beklenmedik ve şaşırtıcı bir biçimde modern bir karaktere bürünürken, antikçağın tüm özelliklerini de yansıtmaktan geri kalmıyor. Truvalı Helen'i bir tatil kitabı olarak niteyebilirdim ama bu böylesi derin bir hayal gücüyle çağdaş edebiyatın sınırlarını zorlayarak yazılan bir şaheser için büyük haksızlık olur!"
- Steven Presssfield,
Son Amazonlar ve Ateş Geçitleri 'nin yazarı

"Kitabın ilk sayfasından itibaren Helen hikâyesini birinci ağızdan, aşkları, ihanetleri ve önlenemez hazin sona doğru sürüklenişiyle tüm samimiyetiyle anlatırken kalbimize dokunarak sempatimizi kazanıyor. Margaret George, gözünden kaçmayan detaylar ve can alıcı tasvirleriyle klasik edebiyatın karakterlerine sadık kalırken kolay okunabilir ve iddialı bir anlatıma da imzasını atıyor."
- Susan Vreeland,
Hüzün Renkli Kız ve Artemisia'nın Çilesi'nin yazarı

 
1. Hamur, karton, 817 pages, 2007
ISBN: 9944-485-55-5