Çikolata Sevenler Kulübü - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Edebiyat » Roman » Çikolata Sevenler Kulübü

Çikolata Sevenler Kulübü


 

130.00 TL


Stock Statement

Mevcut değil
Not in stock, you may request the book and you will be notified when it is arrived.


 
Carole Matthews / E Yayınları
Genre: Roman , Series:yabancı

zı kadınlar vardır alşveriş bağımlısıdır, bazılarıysa şampanyaya bayılır... Bazıları kitap kurdudur, bazılarıysa geceleri çıkıp çılgınca eğlenmeyi sever. Lucy Lombard içinse bağımlılığın tek bir adı vardır: ÇİKOLATA!


Dünyanın en lezzetli, en tatlı ama en karşı konulmaz bağımlılıklarından biri... Her türden, her lezzetten, nefis aromalarıyla ve o enfes görüntüleriyle dayanılmaz çikolatalar. Yeri doldurulmaz çikolatalar başağrısından, kalp kırıklıklarına türlü türlü dertlerin ilacıdır. Gerektiğinde bir mutluluk hormonu gerektiğinde bir anti-depresandır.


Ve bu yolda Lucy yalnız değildir. Değişik çevrelerden, üç arkadaş daha Lucy’ye eşlik eder: Autumn, Nadia ve Chantal. Hepsi beraber Çikolata Sevenler Kulübü’nün kurallarına sadık kurucuları ve mutlu birer üyesidirler. Başka ne umulabilirdi ki!
 Birbirlerinden tamamen farklı bu dört karakter, ‘Çikolata Cenneti’ adını verdikleri mabetlerinde toplanır ve birbirlerine anlatacak daima bir hikaye bulurlar: değişeceğine söz verip aldatmaya devam eden bir sevgili, flört sever bir patron, kumarbaz bir eş ve de aşksız bir evlilik... İşte bu konuların hepsi Çikolata Sevenler Kulübü’nün birer faaliyet alanıdır.


Eğer bir çikolata bağımlısıysanız siz de bu kitapla Çikolata Sevenler Kulübü’ne üye olabilir ve hatta bir yenisini siz kurabilirsiniz. Oradaki hikayelere kendi hikayelerinizi aşklarınızı ve dertlerinizi ekleyebilirsiniz.


Dünyanın lezzeti en bol kulübünde oldukça eğlenceli ve matrak hikayeler sizleri bekliyor...

 
2. Hamur, karton, 397 pages, 1, 2009
ISBN: 975-390-234-2