Hale (Hale Serisi 1) - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Edebiyat » Fantastik » Hale (Hale Serisi 1)

Hale (Hale Serisi 1)


 

299.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Alexandra Adornetto / Pegasus Yayınları
Genre: Fantastik

Uluslararası fenomen Hale serisinin 1. kitabı

Aşk, kötülüğe karşı koyabilecek kadar güçlü müdür?

Görev için bir melek dünyaya gönderildi. Ama âşık olmak, planın bir parçası değildi.

Üç melek savaşçı Gabriel, şifacı Ivy, en genç ve en insani olan Bethany kötülüğün etkisi altına girmeye başlayan bir dünyaya iyilik getirmek için Cennet'ten gönderilmiştir. Tüm insan ilişkilerinden kaçınırken, parlak ışıltılarını, insanüstü güçlerini ve en önemlisi de kanatlarını gizlemek için ellerinden geleni yaparlar.

Ardından Bethany Xavier Woods'la tanışır ve ikisi de aralarındaki çekime karşı koyamaz. Gabriel ve Ivy buna müdahale etmek için ellerinden geleni yaparlar ama görünüşe göre Bethany ve Xavier arasındaki bağ oldukça kuvvetlidir.

Meleklerin görevleri acildir ve karanlık güçlerin tehdidi altındadırlar. Aşk, Bethany'yi kurtaracak mı, yoksa mahvına mı sebep olacaktır?..

"Hale kesinlikle harika! Bu kitaba sırılsıklam âşık oldum! Bu hikâyenin hiç bitmemesini istiyorsunuz. Adornetto'nun taze bir yeteneği var ve serinin bir sonraki kitabını sabırsızlıkla bekliyorum!"
-Moonlight Book-

"Hale bağımlılık yapıcı, tutkulu ve heyecanla örülmüş. Alexandra Adornetto'nun Hale serisiyle epik bir üçleme yaratacağından eminim."
-Book Crazy-

"Hale'yi okurken kendimi hikâyeye kaptırdım. Olayın geçtiği yer ve zaman güzel kurgulanmış, ayrıca karakterler kalbimi çabucak esir aldı."
-YA Book Addict-

"İçinde yaşamak isteyeceğiniz hikâyelerden biri hissettiklerini hissedin hepsini. Bu gerçekten güzel yazılmış bir roman."
-The Ninja Libraria-

 
2. Hamur, karton, 479 pages, 1, 2011
ISBN: 978-605-445-623-9