Para Banka Kredi ve Para Politikası - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Hukuk » Para Banka Kredi ve Para Politikası

Para Banka Kredi ve Para Politikası


 

330.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Prof. Dr. Abuzer Pınar, Dr. Bahar Erdal / Turhan Kitabevi
Genre: Hukuk

Öğrencilere ve meslek sınavlarına girecek olan mezunlara yol gösterici olmak üzere hazırlanan kitapçık, salt akademik bir amaç taşımayıp, yazarların verdiği derslerin notlarından ve sıkça sorulan sorulardan derlenmiş.

Önceki baskılarında olduğu gibi, seçilen sorular mümkün olduğunca para, banka, kredi ve para politikasına ilişkin konulan kapsamak üzere derlenmiş olmakla beraber, alanla ilgili sorulabilecek bütün soruları içerdiği iddiasında değildir. Ayrıca, meslek sınavlarında sözkonusu konularla ilgili sorular daha farklı biçimde formüle edilebileceği gibi birden fazla soruyu İçerecek şekilde de olabilir.

Buradaki amaç, para, banka, kredi, para politikası ve finansal sistemle ilgili konulan özetlemek olmuş ve sorular mümkün olduğunca soruldukları spesifik çerçevede yanıtlanmış. Bu yüzden kitapçığın bir bütün olarak değerlendirilmesi şüphesiz daha yararlı olacaktır. Bazı konuların veya daha spesifik soruların dışarıda kalmış olma ihtimali de gözönüne alınarak kitapçığın sonunda bir okuma listesi önerilmiş.

(Önsözden)

Konu Başlıkları Para–Para Politikası–Merkez Bankacılığı
Finansal Sistem
Uluslararası Finansal Sistem
Çoktan Seçmeli Sorular
Çoktan Seçmeli Soruların Cevap Anahtarı
Önerilen Okuma Listesi

 
2. Hamur, karton, 390 pages, 14, 2021
ISBN: 9786057052797