Halkla İlişkiler Nedir - Işık Kitabevi
Logo
Genres » İnsan ve Toplum » İletişim-Medya » Halkla İlişkiler Nedir

Halkla İlişkiler Nedir


 

445.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Filiz Balta Peltekoğlu / Beta Yayınları
Genre: İletişim-Medya

"Yüzyılımızın mesleği olarak gördüğümüz Public Relations, 21. yüzyıla iletişim teknolojisiyle bütünleşerek girdi. Her yeni kitap, her kitabın yeni baskısı bu hızlı gelişimin izlerini taşıyor... Artık Public Relations bütünleşik pazarlamanın olduğu kadar yönetim biliminin de ayılmaz parçası. İnsan kaynakları stratejisi de artık iletişim planlamasına paralel olarak çiziliyor".

Prof. Dr. Filiz Balta Peltekoğlu'nun kitabında bu gelişmeyi somut biçimde hissedebiliyorsunuz.
- Prof. Dr. Alaeddin Asna

Günümüzün olmazsa olmazı halkla ilişkiler, imaj çağının bir gereği olarak değil, iletişim çağının bir zorunluluğu olarak karşımızda.

Yeni kavramlarla sınırlarını ve kapsama alanını genişleten, iletişim teknolojilerinin de etkisiyle devingenliği elden bırakmayan halkla ilişkiler, "İletişim Yöntemi" ne doğru emin adımlarla ilerliyor.

İletişim kurumsal strateji haline dönüşmesi ve bütünleşik olarak yönetilme zorunluluğu, tüm iletişim uygulamalarının koordinasyonuna dikkat çekerken, halkla ilişkilerin genişleyen işlevi, sözcüğün sınırlarını zorluyor. Ve, duyuru olarak başlıyan halkla ilişkiler serüveni, yüzünü bütünleşik iletişim yönetimine çeviriyor.

Filiz Balta Peltekoğlu'nun 30 yılı aşkın süredir halkla ilişkiler eğitimi içindeki yolculuğunda, "Halkla İlişkilere Giriş" ve "Halkla İlişkiler Nedir?" adlı kitaplarından sonra, halkla ilişkilerin yeniden tanımlanan sınırlarını ele alan ve "iletişim yönetimi"nin haberici olan, genişletilmiş "Halkla İlişkiler Nedir?" Beta Basım Yayın aracılığıyla okurlarıyla buluşuyor.

 
1. Hamur, karton, 612 pages, 10, 2022
ISBN: 9786052422960