The Bro Code - Kanka Kuralları - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Mizah » The Bro Code - Kanka Kuralları

The Bro Code - Kanka Kuralları


 

125.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Barney Stinson, Matt Kuhn / Kurukafa Yayınevi
Genre: Mizah

Bilincinde olsak da olmasak da yaşamlarımız, sahiplendiğimiz davranışsal kurallar tarafından yönetiliyor. Bu kurallara kimileri ahlak diyor. Kimileri din diyor. Oysa kankalar, “Kanka Kuralları” diyorlar.

Geçmişte “Kanka Kuralları”, kuşaktan kuşağa aktarılan bir sözlü gelenekti. Bu sözlü geleneğin temel aldığı kutsal metinin aslı, deniz seviyesinin iki kat altında kurşun geçirmez, vakumlanmış bir odada korunmaktaydı. Bu metinden sözlü olarak aktarılan kurallar kuşaktan kuşağa ve toplumdan topluma farklılaşmış fakat özünü korumuştu. Barney Stinson, “Kanka Kuralları”nı, bu kutsal metni temel alarak ve dünyanın farklı kültürlerinde yaşayan bu sözlü geleneğin parçalarını toplayıp düzenleyerek ilk kez yazıya aktardı.

Her kanka, “Kanka Kuralları”na uymakla mükelleftir. Bu nedenle her kanka, The Bro Code: Kanka Kuralları kitabını okumak ve gerekli durumlarda kitaba başvurmak için saklamak zorundadır. Unutmayın, “Kuralı bilmemek mazeret sayılmaz.”

“Stinson, kalemini nasıl kullanacağını çok iyi biliyor.”

Pretty Boobs. Aynı takside yolculuk yaparken imza alan çıtır.

“Başlangıçta kitap oldukça zor gibi görünüyor. Stinson bu zorluğu dengeli bir matematik kullanarak ortadan kaldırıyor. O bir kanka gurusu!”

Andrew Bill. Pizza Denkleminde açlık katsayısını doğru hesaplamayı başaran kanka.

“Bu kitabı okuduktan sonra kankamla aramızdaki tüm sorunlar çözüldü. Hele “O benimdir!” ilkesi. Kısa ama işlevli bir ilke. Teşekkürler Stinson.”

Dick Swett. Zorunlu olarak soyadıyla çağrılan kanka.

 
2. Hamur, karton, 208 pages, 2019
ISBN: 9786059479332