Beter İkizler - Kasabanın Altında - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Çocuk » Roman - Öykü (Çocuk-Gençlik) » Beter İkizler - Kasabanın Altında

Beter İkizler - Kasabanın Altında


 

135.00 TL


Stock Statement

Mevcut değil
Not in stock, you may request the book and you will be notified when it is arrived.


 
Charles Ogden / Günışığı Kitaplığı
Genre: Roman - Öykü (Çocuk-Gençlik)

Herkesin yaka silktiği "kötü" ikizler Edgar ve Ellen´ın çılgın ve komik maceralarının anlatıldığı Beter İkizler dizisinin üçüncü kitabı çıktı. 9-12 yaş çocukları kadar her yaştan okur için de son derece eğlenceli ve etkileyici olan dizinin Avrupa ülkeleri ve ABD´de de büyük ilgi görmesi üzerine televizyon için hazırlanan çizgi filmi 2007 başında bölümler halinde gösterime giriyor.

Biri kız biri oğlan ikizlerin maceralarını kitap okumayı sevmediğini sananlar bile, bir solukta kolayca okuyor. Dizinin ilk kitabı "Acayip Yaratıklar"ı, ikinci kitap "Turist Kapanı" izlemiş, her iki kitap da kısa sürede 2. baskılarını yapmıştı.
Zengin sözcük dağarcığı ve yetkin Türkçe kullanımıyla benzerlerinden ayrılan dizinin çevirisini, Günışığı Kitaplığı editörü Müren Beykan, Jale Alguadiş´le birlikte yapıyor.

Çok sevdikleri çöplük alanı "Zımbırtı Mezarlığı"nın yerine otel yapılmasını bir türlü engelleyemeyen Beter İkizler, birinin daha bu inşaatı sabote etmeye çalıştığını fark ederler. Üstelik, bu gizemli kişi onların planlarını çalıp onlardan önce uygulamakta, kasabayı onlardan önce birbirine katmaktadır. Kasabanın altında keşfettikleri kanalizasyon tünellerinde iz süren ikizler hiç ummadıkları bir keşif yaparlar...

 
2. Hamur, karton, 140 pages, 2008
ISBN: 9789756227305