Sen Sor Evren Cevaplasın - Işık Kitabevi
Logo
Genres » Spiritüel » Sen Sor Evren Cevaplasın

Sen Sor Evren Cevaplasın


 

150.00 TL


Stock Statement

Mevcut
In stock, usually ships in 3 days.


 
Çelik Hamit Annak, Yönder Erdal Şahan / Mona Kitap Yayınları
Genre: Spiritüel

HAZIR MISIN?

EN DOĞRU ZAMANDA EN DOĞRU YERDESİNİZ. BU KİTAPLA BULUŞMANIZIN BİR NEDENİ VAR.

Mevlânâ’ya bir gün sormuşlar, “Bakmakla görmek arasındaki fark nedir?” diye. Mevlânâ cevaplamış: “Senin baktığına herkes bakıyor; ama ya görebildiğini herkes görebiliyor mu? Aralarındaki tek fark sensin.”

Biz de sahip olduğunuz fakat kapalı olduğu için kullanamadığınız üçüncü̈ gözünüzü̈ açmanıza yardımcı olması için bu kitabı tasarladık. Baktığınızda artık görebilesiniz diye. Çünkü̈ insanlar öteden beri gelecekle ilgili olayları tahmin etmeye, gerçekleşecek olumlu ya da olumsuz durumları öngörmeye çalışmıştır. Kimileri bu işle uğraşanları kâhin kimileri falcı olarak isimlendirmiş ve kendi bilinmez gelecekleri için onlara danışıp kehanetlerine değer vermişlerdir.

Kadim kültürlerin hepsinde önemli bir yer tutan kehanet türleri birçok çeşide sahiptir. Kristal bir küreye veya aynaya bakılarak yapılan görü̈ yöntemleriyle hayvanların uçuş düzenlerinin gözlemlenmesiyle yapılan kuş kehanetleri bunlardan sadece birkaçıdır. Yakın zamanda akademik eğitimlerle saygınlığı iyice artan astroloji ve tarot ise gelecekle ilgili cevap arayan günümüz insanlarının en çok başvurdukları yöntemlerden ikisidir. Üçüncü̈ yöntem ise şu an elinizde tuttuğunuz kitap...

 
2. Hamur, karton, 208 pages, 2022
ISBN: 9786257220729